SEMINARI ARBITRAL

El dissabte dia 8 de juny, es va fer un seminari per àrbitres de la FECV, en Almussafes, per part del CTA i ponent Manuel Fernnández.

En el meu compte, assitiren 19 persones, de 74 àrbitres que hi ha en el llistat que apareix a la web de federació. No me correspon a mí, dir si va ser un èxit de participació o no.

LI TOCA AL CTA

Començava el dia amb l’explicació de Néstor, per estar al capdavant del CTA, del que s’està fent per millorar a la web la informació i les posibilitats que hi ha a la web. En l’apartat que ens afecta, es pot vore qui demana arbitrar cada torneig i qui és designat. Per si algú fa queixa que sempre va un a tots els llocs, pot mirar, que posiblement siga l’únic que ho demana, i per això va molt, està clar, que qui no demana arbitrar, no serà designat.

Diferents punts es pugueren parlar i debatir, com deuria ser sempre, i per a finalitzar els temes, es va comentar el tema de l’equipació arbitral, si es pot modificar per mostrar una millor imatge o unificar criteris.

Va quedar clara la proposta de Luis Barona on s’instava a fer un identificador per part de la federació, per si algú podia optar per altra forma de vestir, sempre estaria identificat qui és l’àrbitre.

Més enllà de l’identificador, la federació no pareixia estar molt disposta a “gastar” un poc més, però cap problema, es va poder parlar i vore els diferents punts de vista.

En el que respecta al meu cas en particular, me vaig assabentar en eixa reunió que podia demanar nova equipació en valencià, que només se li fa entrega a qui entra de nou, però a qui ja està temps, res de res, i jo amb les samarretes plenes de boletes, en castellà.

Crònica de Javier Cortés

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *