ELS SUBS

Diumenge passat en Canals jugant als escacs, per part de molts xiquets de València. Molt bona participació de jugadors i com es normal i esperat, en les categories dels més menuts renovació casi absoluta.

Per lo que respecta als nostres, bona representació al torneig dels subs provincials. En diferents categories representant al club, fet que no es produïa en prou de temps en el nostre club. En els sub8, Joan i Fran, els menudets del club bona actuació, molt contents per guanyar partides i al ser el seu primer torneig, la novetat de tindre que cumplir les normes va ser asimilada amb molta correció.

Al sub10, Guillermo va acabar el torneig amb victoria i més de la mitat dels punts del torneig aconseguits, dona bona mostra del nivell alcanzat al torneig. En la categoria de sub12 es la que més representació del club tenia, tres jugadors del club; Nicolàs, que no va fer lo que es pot esperar d’ell, pot ser estaba pensant en altres coses i no en els escacs; Vicente, que pareix que el seu bon nivell demostrat en el club, no el va traure allí i es va quedar un poc per d’arrere, però un mal torneig el pot tindre qualsevol; ens queda Sergi, el que més insegur, no, el que més segur està de que va a perdre sempre i va fer el seu millor torneig, quedant en el quart lloc, empatat amb el segon, només els sistemes de desempat l’apartaren de estar un poc més davant en la classificació.

Per lo que es va poder mirar en els nostres, la ilusió de jugar un torneig es veu en molta força per lo contents que tots acabaren el torneig, ara esperar una nova oportunitat de millorar els resultats en altre torneig. Per lo que respecta a tots els jugadors participants, donarlos la enhorabona per la seua participació i als premiats un poc més, esperem que continue la afició i es puga fer un poc més gran la participació per altres edicions.

Per lo que respecta a la organització, no es pot donar una bona nota, es vegeren desbordats de la cantitat de participants i es va retrasar l’inici del torneig, subsanat en part per la rapidessa que va ser al canvi de rondes, per no acabar molt tard. El soroll dels que estaven en el saló, era cada ronda un poc més alt i per molt que es comunicà per l’altaveu que callaren, al poc de temps a xarrar com si no pasara res. La solució “Salomònica” de tirar a “tots” fora en l’última ronda (en Moixent l’any passat igual), no em pareix correcta, si es monta soroll, es tira al moment a tots del saló i com diu en les bases (crec), que pase el delegat del club només, aixó sí, que no es pose a dir res en les partides que estan involucrats els seus, i si es cabut i vol parlar, el reglament es clar, expulsat de la sala i no pot entrar.

Jo desitje, que aquells tornejos que organitze la FACV, siguen un model a seguir i exemple per altres clubs, per lo correctament organitzats que son en tots els aspectes, i no vore, com un club repetix any organitzant un torneig perfectament i la nostra federació es una sorpresa cada vegada (si es per millorar, de categoria).

A vore si en la pròxima edició entre tots fem un poc millor la nostra FACV i els meus guanyen les diferents categories.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *