EL TORNEIG

Una vegada tots els jugadors presents, aclarim les coses per jugar i ens posem a la faena. Molt bona participació per part dels jugadors i rivalitat total, encara que no tinguem res que jugarnos per davant, només que la vergonya.

Passat el mig del torneig, un jugador despunta per davant, Eloy, que solventa les seues partides més difícils amb tranquilitat i finalitza el torneig invicte. Per d’arrere d’ell, sense moltes sorpresses, Alfonso segon i tercer “el narraor”.

La resta de participants, quedaren proun igualats a punts i en l’última ronda era molt important. Una victòria era quedar molt per dalt i la derrota era quedar per baix. De tots, Jose Luis va quedar en quarta posició, per el dessempats i va obtindre benefici per el seu bon joc aportat durant el torneig.

No tardaré molt a donar més noticies d’aquest esdeveniment.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a EL TORNEIG

  1. Alfonso diu:

    Jo crec que els 3 primers estan molt per damunt de la resta de jugadors.

    No puc parlar de la resta de partides però, a les meues, no vaig tindre cap problema en anar imposant-me a tots. Només JL junior va defensar-se prou bé i va aconseguir unes taules. La resta van ser victòries molt còmodes.

  2. David diu:

    Jo pense que els 3 primers no estan molt per damunt de la resta, estem molt igualats, la gent per “darrere” (x dir algo) ve molt forta, l’any que ve el campionat el guanyarà Ximo per davant d’Alfonso i Xavi baixarà a 2º divisió.

  3. Alfonso diu:

    Ximo ha guanyat molta velocitat fent pizzes… però li falta un poquet per a ser una alternativa real.

    De moment ja va guanyar un torneig fa un any o dos, va estar a punt de guanyar el de fira (per culpa de PACO!!!) per això li falta el pelet de sort que li sobra a un que jo me sé…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *