ÚLTIM ENCONTRE

L’última jornada del provincial per equips s’ha disputat aquest dissabte, sense res important que jugar entre els equips, l’encontre es podia preveure un empat prou tranquil o partides amb molt de relax. Res de res, els nostres rivals pareixien molt preparats a quedar per davant de nosaltres a la classificació i portaren el millor equip de tota la temporada(no és segur, però no estaré molt desencaminat), un fet que per desgràcia es repeteix moltes vegades en tots els equips, i no dóna el verdader nivell de cada equip.

Però anem a l’encontre. Partides molt igualades com és obvi i altres amb moltes oportunitats per als implicats, el temps pasa però les jugades no, la major part dels jugadors no volen errar en les seues partides. Les primeres partides a finalitzar, foren les de Santi i la meua. Santi ha sigut el millor jugador de l’equip i més determinant, amb totes les partides disputades guanyades, cent per cent d’efectivitat. Jo vaig perdre la meua i l’empat tornava a l’encontre.

Poc després, Manolo i David també perdien les seues partides, i Boris ens deixava encara vius al guanyar la seua (2-3). José Ramón també guanyava i les dos partides que ha jugat amb el primer equip les ha guanyat, i torna l’empat a l’encontre. Ximo no aguanta la presió i fa una entrega de peça que no resulta efectiva i dóna el quart punt als rivals.

Només quedava Eloy amb una partida molt igualada, però com sol ser molt segur en els seus finals d’infart, ens va donar el punt per finalitzar empatats l’encontre. Com eren les nou de la nit, no era moment de posar-se a mirar moltes variants i ens despedirem fins una altra vegada. El que sí que es va comentar, – si arrivem a saber el resultat, això ho podríem haver fet al poc de començar i més prompte ens podríem haver tornat a casa-.

Total 4-4, quedem tercers classificats i bones sensacions per al próxim provincial. Pareix que algú per darrere està apretant prou i està demanant pas amb molta seguritat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *