TORNEIG DE L’ESCOLA

Ja tenim guanyador del torneig de l’escola del Club Escacs Alberic. També hi ha segon i tercer, i una classicació del torneig.

Vesprada prou tranquila, en temes meteorològics parle, el temps s’ha portat prou bé i, si a primera hora feia un poc de calor, una vegada passades un parell d’hores no era tant i es podia estar a la casa de la cultura jugant als escacs. Comencem el torneig dels nostres jòvens valors, per vore si han aprés alguna novetat teòrica en tot el temps que els hem intentat ensenyar. La primera valoració que tenen, és molt positiva i van molt contents a jugar, – tindran copa quasi tots!-. Respecte a tot el que han aprés, sí que s’ha notat prou aquellls que sempre posen interés quan els diues les jugades, de la resta que només van a pasar el temps i que es saben guanyadors.

Els nervis de primera hora els ha portat a fer errades prou greus, però només ha sigut a la primera ronda, després pareixia tot prou controlat. Per davant, els dos favorits possaven la directa i guanyaven les seues partides amb tranquilitat. Per darrere, molt igualat i les partides giraven molt sovint i no guanyava el que més clar ho tenia. Ningú tenia clara la seua partida i la classificació canvia a cada ronda.

Un vegada que es presenta l’enfrontament directe dels dos primers, com és obvi, queda clar qui va a ser el guanyador. Partida molt disputada que s’emporta David, a falta d’una partida es pot considerar com a guanyador del torneig, deixant a Sergi al segon lloc.

Tercer lloc ha quedat Angel, que després d’unes partides en altres tornejos, on ha fet molt males jugades, ha buscat la jugada correcta, inclòs quant ho tenia tot en contra. Per millor desempat, Joan finalitza el torneig quart, deixant la quinta possició a Ian. Després ha quedat Guillermo, també per millor desempat que Fran i l’últim ha sigut Youcef, que ha jugat molt bé (com es pasa moltes vegades) però només quan va perdent de material.

El millor de tot, que ja tenen tots la copa que tan volien i han jugat un torneig més, a vore si s’animen aquest estiu i venen un poc més a entrenar-se.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *