FIRA SANT JOAN

Ja falta menys per la fira d’Alberic i el nostre club està un altre any preparant els tornejos d’escacs que quasi tots els anys organitza.

El torneig Rellamp que portem tant de temps organitzant es jugarà el dia 25 de juny, a partir de les 4 i mitja de la vesprada vorem si es torna a repetir una situació com la de l’any passat, on 5 jugadors quedaren empatats per el primer lloc. Va ser una bona mostra de la igualtat del torneig i la pujada de nivell va ser evident.

El Torneig per equips, no tardarem molt a fer-lo, perquè al dia següent (26 de juny) es jugarà i aquest any canvia el seu format, per convidar a més equips i vore si es pot fer un torneig suís entre els equips que altres anys em convidat i amb motiu del nostre aniversari volem  que tots estigen presents. Serà pel matí, clar, perquè el diumenge per la vesprada es pot fer altres coses.

I aquest any, torna al seu format separat el Torneig Infantil. Portem uns anys que estem organitzant-lo aquest torneig el mateix dia que el torneig Rellamp i com es mereixen una especial atenció per la nostra part, per vore la seua evolució, ens deleitarem mirant si la seua assistència a l’escola del club ha funcionat com cal.

Espere que la gent d’Alberic vinga a participar en qualsevol dels tornejos, que encara que nosaltres ho agarrem molt en serio, tot l’ambient és festiu.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *