XVIII TORNEIG INFANTIL

Nova edició del torneig infantil de la Fira de Sant Joan i Sant Pere per els xiquets aficionats als escacs a Alberic. Bon nivell el que han jugat aquesta vesprada les nostres promeses en moltes partides, clar, no podem demanar-los tant en eixes edats, si nosaltres fem moltes vegades pitjor que ells.

La vesprada començava un poc mal per un dels principals favorits a guanyar el torneig, Vicente Doménech no podia guanyar al seu germà i amb unes taules inesperades, quedava obligat a no errar en la resta d’enfrontaments directes.

Les tres primeres rondes no tenen molt més que dir, partides molt disputades i amb un canvi de guanyador constant en algunes partides. Els nostres favorits van al seu ritme, algú més mal que la resta, però tots guanyen les seues partides.

Arriba la quinta ronda i primer enfrontament per vore qui serà el guanyador. David contra Vicent, a l’obertura David guanya un peça, però la possició del seu Rei, en mig del tauler li facilita la tasca a Vicent per poder recuperar la peça. Va pasant el temps i ningú finalitza les seues oportunitats i en el joc ràpid guanya Vicent.

Sisena ronda i enfrontament entre Vicent i Sergi. Dos jugadors que es coneixen molt i la partida amb molta ventatja per part de Sergi, li se torna al contrari quan veu que li queda poc de temps. Vicent recupera molt però també en els apurs de temps ho perd tot i al final, com és normal en estos moments, els cau la bandera als dos i empat.

Quedat tot en l’aire per el següent enfrontament entre David i Sergi. Si guanya Sergi serà campió, si guanya David, el campió serà Vicent. Els nervis dels dos jugadors es nota a la partida, moltes errades fàcils que no solen fer, però com es juguen molt a la partida, els pasa factura i no fan les bones jugades. Sergi amb peça de més no vol fer un últim canvi l’única peça que té David per plantar cara, és la que el fa guanyar la partida.

El mig punt perdut a la primera partida, quasi li costa el torneig a Vicent, però a la fi, es proclama Campió del torneig. Queda per darrere David, segon i Sergi Tercer.

Molt bona actuació de Guillermo, que ha quedat quart i després Joan. El sext del torneig a sigut Fran, que ha perdut alguns punts tenint una partida molt guanyada. Seguits de prop per Vega i per José.

Espere que tots contents pel torneig disputat i que continue les seues ganes de jugar en el club d’Escacs Alberic.

El proper dissabte a vore què fan el més majors (en edat).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *