XXIX TORNEIG RELLAMP

Una altra edició del nostre tradicional torneig de Fira de Sant Joan i Sant Pere en escacs rellamp. Primer hi haurà que fer menció a la participació, molt bona per part dels aficionats del escacs a Alberic i igualment, molt bon comportament dels jugadors, l’àrbit del torneig no va tindre molta faena.

Vesprada d’estiu que es presentava amb molta calor (com portem un temps molt raro, això és notícia) i pocs candidats a guanyar el torneig. La bona participació de jugadors no es veu reflectida a la classificació i només la derrota del narraor deixa a dos jugadors amb opcions, però el més veterà en estes partides s’emporta la victòria, a falta de dos rondes la ventatja d’un punt el feia jugar amb tranquilitat i sabedor que si guanyava a la cinquena ronda era campió, els sistemes de desempat ho dien prou clar perquè ja havia jugat contra els seus perseguidors.

Amb el campionat a la butxaca, es repetix la partida de l’última ronda del pasat torneig, Alfonso com a campió del 2011 i el narraor que és el campió del 2010. No vaig poder guanyar la partida i un empat va deixar al campió sense aconseguir tots els punts possibles.

Pel que respecta als perseguidors, última partida decissiva, Jose Luís Sanchis contra Paco, qui guanya serà segon però com tenen por de perdre queden empatats i esperen l’ultima decissió del programa, que dirà els desempats per decidir el subcampió, que finalment és per José Juís, i Paco entra per primera vegada en els llocs d’honor d’aquest torneig.

L’altre trofeu que es donava va ser per José Ramón, que confirma cada vegada el seu bon moment de joc i la progressió que està tenint, i no va esperar molt per aconseguir-lo perquè va quedar quart a la classificació general.

De la resta de participants, bones sensacions vaen tindre, però, com no entrenen com cal, es nota el seu joc. Però sabedors d’això, poden tindre una altra oportunitat en poc temps, si vénen a jugar els dissabtes amb nosaltres poden millorar molt més.

Enhorabona a tots els premiats (sobretot al Campió) i gràcies per la participació en el torneig d’un Soci Fundador del club que va vindre al torneig per mostrar el seu recolzament al club en el seu aniversari, aquest és Carlos Calvet. I igualment agrair la presència del mateix a l’entrega de premis junt a Pascual Ripoll, primer tresorer del club en la entrega de premis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *