TORNEIG PER EQUIPS A BENIGÀNIM

CAMPIONS!!!

Sí, aquest any sí, ja porten uns anys quedant prou per davant en aquest torneig i per fi ho em aconseguit. Amb un resultat molt ajustat, tant que fins l’últim moment no estava clar el campió del torneig.

El torneig començava com sempre, partides guanyades i altres que no finalitzem com toca i no fem el ple de punts esperats. Una vegada pasada la meitat del torneig, mirem la classificació i no estem tan mal, el primer classificat està un punt i mig per davant i el segon a mig punt.

Cinquena ronda i mal resultats dels nostres que pareix que ens deixa fora de joc, però els resultats acompanyen i no es tanta la diferència. Ens queda les dues últimes rondes i són rivals fàcils (en teoria, perquè a rime ràpid no es pot assegurar mai), l’objetiu és fer el ple per poder optar a bon premi, i els nostres no fallen, Paco pareix que traure la seua arma de faena per guanyar la partida, però com he dit abans, les partides ràpides poden canviar en un moment.

Els primers classificats no asseguren bé les seues opcions i es queden empatats els dos equips, amb només mig punt per davant de nosaltres. Nosaltres tenim que tornar a fer el ple de victòries i això ens pot assegurar la segona possició, l’enfrontament entre dos jugadors dels dos equips que van per davant nostre, ens dóna eixa possibilitat.

Encara que pareix mentira, els nostres jugadors no erren les seues opcions i tornen a fer el ple, això ens deixa com a subcampions segur, però els nostres rivals no poden errar. Com era d’esperar, una victòria en un enfrontament directe i ja tenim la segona possició del torneig, queda la lluita en el primer tauler dels dos millors jugadors del torneig, si guanya el jugador de Carcaixent, seran ells els campions, si guanya el jugador del Silla, nosaltres campions.

I com podeu imaginar-vos, va perdre el jugador de Carcaixent i nosaltres campions, per mig punt davant de Silla (segon) i Carcaixent (tercer), que van al desempat per vore qui quedava segon.

Dels nostres jugadors, José Ramón ha sigut el millor, només amb unes taules i la resta victòries. Després, ha estat José Luis, que porta ja uns quants tornejos fent un bon paper en els taulers endarrerits, que sempre ens costa uns quants punts perduts i aquesta vegada no ha sigut així.

Pel que respecta a Paco, bon paper el realitzat en el primer tauler, on només a inclinat el seu rival davant els dos jugadors més forts del torneig. Uns punts, igual que el “narraor”, amb quatre punts i mig, que han ajudat a guanyar el torneig.

El més important de tot, és que ja tenim aquest torneig a la butxaca i són pocs els tornejos per equips que ens queda per guanyar. Amb la sencillessa que anem a jugar els tornejos, amb les ganes de pasar una bona estona jugant als escacs, aquesta victòria ens ompli molt com a club.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *