REUNIÒ PRESIDENTS

Hui dissabte pel matí, la FACV ha convocat una reunió de Presidents de Club per explicar la mala situació que pasa la federació (com quasi la major part de les persones).

La mala gestió dels polítics de tota Espanya (dóna igual el color que siga) ens ha portat a no tindre ni un duro per a res, només hi ha diners per pagar els seus desitjos.

Tal i com ha dit el nostre President (Paco Cuevas), hi ha que començar a fer que aquest esport siga un esport, i per fer-se de respetar, si hi ha que pagar un poc més, es paga i els “gorrons” (això és afegit meu) que no tingues ganes de pagar un poc més, heu tenim que tindre asumit perquè no té valorat com cal els escacs.

Estem molt mal habituats a que siga tot molt barat, i si es debades millor, en els escacs. Particularment, no em pareix correcte pel simple fet que per això, quan la “mamella” deixa de traure llet, s’acaba tot i això és el que li pot pasar a molts clubs.

Igualment, dir que la reunió ha sigut curta, perquè quan ha arribat l’hora de parlar cada ú dels presents, ens em quedat sense poder parlar de moltes coses. Però el que mire més important, és que s’ha fet aquesta reunió, a vore si es repeteix durant tots els anys, però amb més temps per a debatir.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *