JORNADA SOCIAL

Ja ha pasat la meitat del social i els llocs pareixen un poc més definits. Per davant de tots, amb prou diferència dos jugadors, Paco i el narraor, que marquen la distància de dos punts i mig al tercer. Per l’altra part de la classificació, també un parell de jugadors són els que ocuparan els últims llocs amb tota probabilitat.

De la zona mitja de la classificació, no es pot adelantar res, perquè si uns han jugat contra rivals que ara estan per baix en la classificació i altres han jugat contra gent que està per dalt, pot donar a pensar que està molt igualat, però en dos rondes més, això pot canviar totalment.

En les dos partides jugades aquest dissabte, és el que li ha pasat a Alfonso, que li ha tocat pujar el “Tourmalet” del torneig i per això apareix prou endarrerit. José Ramon, tampoc ha pogut fer res en el seu començament de pujada al “Tourmalet”, vorem la pròxima jornada què pasa.

Quan parle del “Tourmalet” en aquest torneig, és perquè el sorteig ha fet que aquell que juga contra Paco, descanse desprès, i la següent partida és contra el narraor. Un cicle de tres jornades, que fins ara li reporta un cero a tot el qui ha pasat per ahí.

Les partides continuen amb tota classe de alternatives, si no és per les errades dels jugadors, és per el mal joc d’un d’ells, que normalment juga millor, però davant la presència de l’altre, crec que li entra por i no s’ho creu que estiga millor i com pasa moltes vegades, si tú no li claves la puntada, ell a la mínima ocassió sí que ho farà.

Ara toca parar aquest dissabte, i fins el dia 15 no tornarem a jugar, a vore si la preparació millora per part de tots.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *