AUTONÒMIC RELLAMP PER EQUIPS

Demà dissabte es disputarà a Xest una nova edició del Torneig Autonòmic Rellamp per equips, amb dos equips que representarà al nostre club, i que, segur que ho faran el millor que podran.

Un torneig amb premis en metàlic, que no diu la força real de cada equip, perquè el més probable és que no el juguen els millors jugadors de cada club (pel motiu que siga), un fet que no és ben rebut per la meua  part, i que es deuria millorar aquest aspecte. Com es tracta d’un torneig oficial, l’ordre de força dels integrants és el que es marca a principi d’any cada equip en el Provincial per equips, que tanta gent participa (i per cert, que no té premi en metàlic) durant moltes setmanes. I ja hi ha equip, que realitza aquesta llista, pensant en recuperar un poc de diners en aquest torneig.

Un torneig per equips, que no recupera la norma que diu -aquell jugador que jugue més de la meitat de les partides en un equip superior, ja no podrà participar en l’equip de darrere(més o menys, que l’article és prou extens), i que sí que diu per altra banda, que no es podrà pasar d’un equip a l’altre jugadors, que seran llistes tancades. Què no es pot fer això en l’altre torneig? Per no fer-ho tancat del tot, es pot deixar que un parell o tres jugadors siguen els que puguen canviar d’equip, perquè n’hi ha equip que canvia més de quatre jugadors cada setmana, i això , crec que canvia molts resultats.

Per la meua part, crec, que els premis en metàlic es deurien de donar en l’altre torneig, perquè el juga molta més gent i donaria una bona idea de la realitat del nivell de cada equip. Si hi ha premi en altre torneig per equips, serà ben rebut, però si l’esforç es centra en el torneig de primers d’any, els diners també. I si hi ha una norma restrictiva, que se respete per els següents esdeveniments oficials, que per algun motiu es fa.

I pel torneig que anem a jugar demà, sé que no som dels millors que es presentaran, però, “dum anima est, spes est”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *