AUTONÒMIC PER EQUIPS

Aquest dissabte pel matí, s’ha disputat el torneig per equips a ritme rellamp, a Xest. L’any pasat no vaig poder anar, però en esta edició, els equips participants per poder guanyar el torneig, han portat molts jugadors de primera fila, i ha fet que aquest torneig siga molt fort. Alzira i Mislata amb tot titolats, Círculo Mercantil, Moncada, EVA Manises i Enric Valor, amb algun a les seues formacions. Però els acompanyants no estaven molt junt d’ells en nivell de joc, joves amb molta experiència en partides ràpides, que els obliga a jugar molt fi per poder guanyar la partida.

Però anem a vore com s’han portat els nostres. La primera ronda, ha sigut prou treballada per l’àrbit, ha emparellat tots els equips “B”, amb els “A”. Molt bona idea per la seua part, perquè evita especulacions al final del torneig, o la meitat. Els nostres han marcat la diferència i ha guanyat amb tranquilitat. Al principi del torneig, l’esperança d’algú del segon equip, no era guanyar premi, era quedar per davant del primer equip (DELIRIUM TREMENS) i per aquest enfrontament, li se pot dir- FACTA NON VERBA.

Segona ronda i al primer equip li toca l’Alzira, com nosaltres sabem que ells volen guanyar el torneig, no els apretem molt i els deixen que guanyen l’encontre. El segon equip remonta un poc i empata amb el primer equip. Tercera ronda i punja un poc el primer equip, i aprofita el segon per xafar a tope amb un 4 a zero, i així, quan apareix la següent ronda, hi ha qui vol fer una foto perquè estan per davant de nosaltres.

Desprès de la quarta ronda, tot torna al seu lloc i cada vegada es veu més lluny el segon equip. Desprès de posar la directa, també en la quinta ronda, decidim anar més tranquils en les dos últimes rondes, per vore si ens poden agarrar, per tal de donar-li un poc d’emoció a la nostra lluita, però ni així en agarren. Nosaltres només podem fer un punt en dos rondes i ells, amb tot al seu favor no poden quedar primers de la seua categoria, i el pitjor de tot, que queden per darrere de nosaltres, IN SECULA SECULORUM pasarà més vegades.

Enhorabona a l’Alzira per guanyar el torneig, igual que a la resta d’equips que han guanyant les seues respectives classificacions.

Finalitzar aquesta crònica, advertint als participants, que el soroll desprès de jugar les partides i encara en joc algunes, era prou gran, l’equip arbitral ha cridat l’atenció moltes vegades, i li ha faltat avisar a tots, que al finalitzar les respectives partides, abandonaren el lloc de joc, o van fora del recinte o en les escales, però no fer el rotgle prop d’on estan jugant, es deu tindre més repete als que encara estan jugant.

I fins la próxima edició, que espere poder jugar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *