PENÚLTIMA JORNADA

Ja comença a estar tot un poc més clar, però no tant com era d’esperar. De moment, ja està clar el campió del torneig, “el narrador”, no podia ser altre. Desprès de guanyar les dos partides, la segona contra Paco, que era el segon, la diferència de punts és prou suficient per estar tranquil en les dues rondes següents.

Com ja he parlat de Paco, diré que també ha asegurat la seua presència en el grup de dalt per a la següent edició del Torneig Social, que espere siga en el 2012. I també, pareix que ho té tot al seu favor per ser el segon del torneig, hauria de pasar una desfeta molt gran perquè això no pasara.

I això que en aquesta jornada que s’ha disputat dues rondes, no ha puntuat en cap, primer perquè descansava i desprès ha perdut contra mí, però els seus perseguidors han punjat i no han retallat la diferència. Alfonso ha fet taules amb Manolo i es queda un punt per darrere, sense fer molts càlculs, com Paco li ha guanyat, és d’esperar que el primer desempat li siga favorable.

Pel que respecta a les nostres promeses, Ximo estava molt il·lusionat amb les seues probabilitats de ser segon del torneig. El compter pasava per guanyar les seues partides, és a dir, que no depén de ningú, però si ell no guanya, tot s’acaba, i això li ha pasat, ha perdut contra Vicent i li s’acaba l’esperança de ser subcampió del torneig Social.

Vicent ha sigut el més afavorit dels resultats de la jornada, perquè tots els que estaven per dalt no han puntuat completament, i ell sí que ha guanyat les dues partides seues i renaix l’esperança de posar-se dins dels sis primers classificats, que seran els qui formen el grup per al proper torneig Social.

Qui ha dit adeu a les seues oportunitats de quedar dins dels sis primers, ha sigut Alberto. Que de moment ha sigut l’únic que ha puntuat en la pujada al “Tourmalet” d’aquest torneig, però l’esforç ha sigut tan gran, que li s’ha atragantat la Sokolski i no ha pogut guanyar cap partida hui.

Bé, com ja se sap el CAMPIÓ del torneig, donar-li la enhorabona per la meua part per guanyar el torneig i així podrà dir que algú s’alegra de la seua victòria.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *