FINAL DEL SOCIAL

Última jornada del social i ha quedat clar quasi tot, la classificació provisional està encapsalada per “el narrador”, que ja ho tenia a la butxaca la setmana pasada. Però, ho ha fet amb la totalitat dels punts, sense perdre cap partida ni donar taules a ningú.

Segon a quedat Paco, que també ho tenia prou fàcil per quedar en aquest joc, però l’esperança de vore si es produia un miracle, no ha pogut ser perquè el seu rival no s’ha presentat, un fet prou mal si tenim en compter que tots sabem les formes de donar avís si se sap que no es va vindre, i així, l’altra persona pot fer altres coses.

El tercer provisional, és Ximo, perquè encara n’hi ha que aclarir unes coses en el comité de competició desprès d’una reclamació, i quan estiga tot clar, es podrà dir correctament tot. I estaran a l’espera Manolo i Alfonso que estan amb els mateixos punts que Ximo, per vore si aconsegueixen pujar al tercer lloc.

I l’altre que s’apunta al grup capdavanter, és José Ramon, que desprès de perdre contra Manolo en la primera partida, i ja no dependre d’ell mateix per quedar en sisena possició, guanya a Alfonso amb un final prou disputat, i es veu afavorit per la derrota de Vicent contra Alberto, que el deixa en setena possició.

Bé, moltes setmanes jugant i espere que la gent tinga ganes de tornar a repetir el nostre torneig en la pròxima edició, que s’espera més igualada per els dos grups que es pretén fer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *