TORNEIG AMISTÓS

Estem preparant un torneig amistós per el proper dissabte dia 26 de novembre, a la casa de la cultura. Possiblement siga l’últim torneig, entre nosaltres, de l’any i espere que s’involucre molta gent.

En compter de jugar partides rellamp sense ningun alicient, aquest tipus de torneig ens força un poc per donar tot el que tenim dins per guanyar, o quedar el millor possible, perquè guanyar està prou complicat. La força demostrada per uns quans membres del club, en aquest tipus de torneig, em fa pensar que només hi haurà un parell o tres jugadors amb opció a guanyar-lo (en el que estic inclòs jo, per supost). Però sempre espere que algú puga donar més guerra en un torneig, i donar una bona satisfacció a la resta de participants, al vore que un dels elegits no és el guanyador, i l’habitual “paquet”, és qui finalitza en el primer lloc.

Un altre motiu que pot tindre algun jugador més, és la possibilitat de quedar tercer en la classificació final del nostre particular premi del millor de l’any. De moment, l’opció d’aquesta possició és per a quatre jugadors, que es poden presentar bones partides en aquest torneig, perquè no estaran jugant-se només una “partideta”, estaran pendents de la classificació final del torneig amistós i de l’altra també, si no juguen bé, prompte poden perdre l’opció a quedar tercer.

DISSABTE 26 A PARTIR DE LES 5 DE LA VESPRADA A LA CASA DE LA CULTURA.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *