PROVINCIAL PER EQUIPS 2012

Cada vegada hi ha més informació del provincial per equips del 2012 a la web de la FACV. Per vore els grups, els ordres de força i els canvis que se estan produïnt en els diferents grups, per les renuncies que estan donant-se a conèixer a última hora.

Els responsables de la FACV, no crec que li senten molt bé els torrons amb tanta falta de paraula i irresponsabilitat dels dirigents de clubs. Jo ho dic per la falta de previsió d’alguns, que sempre esperen fins última hora per saber el que van a fer, i hi ha que tindre en consideració que hi ha un determini per presentar les coses i dir allò que es pensa fer.

Quan es pensa que no es pot aguantar la categoria(per els motius que siguen), a l’hora de presentar el full dels equips, s’avisa el que es pretén i així, el dia 5 de desembre ja es pot anar preparant els grups en tranquilitat. L’Alaquàs és l’equip que ho ha dit en temps i forma per poder arreglar els assumptes en temps suficient davant el començament del torneig, jo voldria saber perquè la resta d’equips ha esperat fins a la presentació dels ordres de força per dir-ho, i també està clar un altre assumpte, si la FACV estava en coneixement de la renúncia dels equips, i ha deixat pasar el temps i publica un llistat de grups que sap que és el que realment va a ser, també es pot recriminar.

Però jo no tracte de buscar un culpable, només es tracta de assenyalar que si es pretén que la gent ens agarre més seriosament, nosaltres ens ho tenim que agarrar amb més formalitat, i no hauríem d’estar pendents cada dia per vore els canvis d’última hora que es realitzen.

Les noves normes per a poder jugar el torneig per equips, on es diu que hi ha que estar present a la sala per poder-lo posar en l’acta, no les veig molt mal desencaminades, qui està per el mal camí, som nosaltres que ho permitim tot i si volem considerar els escacs com esport, hi ha que pensar que qualsevol xiquet d’altre esport, sap que ha d’estar amb una mitja hora(com a mínim) abans de començar el seu encontre en el lloc, i com està assolit per tots que és així, ningú protesta i estan tots d’acord.

Totes les normes estan per un millor funcionament de les coses i si no ho fem cumplir, no podrem anar progresant com esport. I si és l’organisme qui fa les coses mal, som nosaltres els qui tenim l’obligació d’avisar que no està fent el que toca.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *