PRIMERA JORNADA

Ja ha començat el provincial per equips del 2012, i no ha tingut resultats bons per els nostres. Les dues derrotes dels equips ho diuen clarament, però la diferència ha estat en el tauler, està clar, però per les nostres errades principalment.

Els equips igual hagueren perdut, però un parell de partides sí que es podria haver tret un poc més, igual siga perquè el rodatge encara no és el correcte, o estan esperants a que els pujem la clàusula del contracte, tot pot ser. Partides igualades en la seua majoria, perquè hi ha una “perla” que es deu repasar amb molt de deteniment en el club. Les errades arriben quan es porta molt de temps davant el tauler, que es nota la falta de jugar partides d’aquesta classe, i apart també, si la nit anterior no has dormit com cal i tens ganes de dormir a poc de començar, i així, es justifica clarament l’entrega de dama per peó.

Deixem les esperances dels nostres equips, dient que la forma sé que s’agarra en poc de temps, i la victòria no tardarà en vindre al nostre club. La setmana pròxima en Alberic, a vore si tots estem més concentrats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *