ÀRBRIT ITINERANT

Enguany, s’ha posat en marxa l’àrbrit itinerant, una forma de donar-li serietat al nostre esport(si volem que siga considerat com esport, clar) i vore si es realitza l’acta com cal(o no sé quina faena tindrà més).

De moment, a la segona ronda del provincial per equips, no ha servit de res, i em dóna la sensació que és tirar els diners de la FACV. L’equip de Xeraco, fa complir el reglament que diu que la cortesia és de 30 minuts, i segons pareix, i diu algú per on siga, que hi ha un altre equip (Alacant) que també va arribar tard, si l’àrbrit està present no deu consentir aquesta situació, i si sap que ha pasat, sancionar a qui corresponga.

Ara bé, els fets han pasat i no s’ha fet res, jo pense que la sanció deu anar a parar a l’àrbrit per no fer res d’ofici, que pasar de tot i ja s’apanyeu entre vosaltres, ja es realitzava abans, sense tindre que gastar diners de la FACV tontament, en una persona que quan té que fer complir el reglament, pasa de tot.

Jo també sé pasar per les diferents seus i prendre un café amb tots, vore les partides i damunt cobrar. Això és un xollo!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *