Quarta ronda

Nova jornada d’escacs aquest dissabte, i el primer equip torna a complir els pronóstics amb la seua victòria davant el Gandia B. No el mateix fa el segon equip, que torna a perdre davant el Carcaixent B.

Els pronóstics ens dien que les possibilitats de guanyar l’encontre eren prou elevades, però a la fi, ha resultat molt difícil perquè fins l’última partida no ha estat clar el resultat. Derrotes molt ràpides de dos dels nostres jugadors ens fa anar prompte per darrere, i el més estrany, és que ha sigut en poc més d’una hora de joc, xé, que al contrari no pasa mai!

Però bé, que no hi ha que patir tan perquè estic jo, el meu rival entra en un atac, que normalment es para fàcilment i el peó que queda avançat, sé que prompte caurà al meu costat. Però el meu rival no encerta en un parell de jugades i em dóna més peons, jo com tinc un poc de fam els acepte content i prompte veu que no hi ha res a fer. Camí recurtat en el marcador i prompte igualarem ¡ perquè una altra partida està amb peça de més per el nostre jugador.

Dos partides més finalitzen en empat i en el primer tauler la partida està molt igualada, però en els apurs de temps el rival fa la jugada guanyadora(per al nostre, clar) i es decanta ràpidament per a nosaltres. Només queda una partida i només ens fa falta un empat, el rival no encerta la jugada guanyadora(segons diuen) i això aprofita el nostre per menjar-li tots els peons d’avantatge que tenia, finalitza la partida en unes taules salvadores que ens dóna la victòria, molt apurada, però victòria.

El segon equip continua el seu rodatge de partides, però està sense guanyar. L’equip que ens visitava no era precisament “asequible” i encara que prompte es decantava per ells amb victòries fàcils per diferents errades dels nostres, i altres empats sense lluita, només va poder guanyar un jugador dels nostres, i és poc per poder remuntar les errades dels altres.

Esperem que no tarde molt a guanyar perquè està progressant molt el nostre segon equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *