SISENA JORNADA

Amb aquesta ronda, ja s’ha pasat la meitat de la competició i els nostres equips no han degraudat en el seu viatge a Oliva. El primer equip ha guanyat per 6,5-1,5 a l’equip B d’Oliva, i el nostre segon, també ha guanyat per 6-2 al tercer equip d’Oliva.

El resultat es veu prou abultat respecte a conforme s’han disputat les partides, un parell d’imprecissions per part dels integrants de l’equip local d’Oliva, ha fet decantar prompte el resultat al nostre favor, per a les dues hores i mitja ja estava tot aclarit(la victòria per nosaltres), però quedava per disputat les últimes partides per vore si algú es recuperava, un poc, la moral.

A les partides del segon equip, encara més ràpid els resultats, perquè en poc més d’una hora ja hi havia quatre victòries nostres. S’ha notat prou la joventut de l’equip local, que encara no està rodat en estes partides, però que representa el futur i si aprenen com cal, en un parell d’anys no serà tan fàcil guanyar-los.

En aquest encontre, cal mencionar apart la partida de l’octau tauler. Un enfrontament que alçava moltes espectacions per part d’alguns, per vore la lluita que duien a terme els dos jugadors. Tal vegada per la rapidessa de les seues jugades, o potser perquè els dos jugaven agenollats en la cadira per poder arrivar bé al tauler.

Victòries balsàmiques per els dos equips i a vore si es repeteix més sovint en pròximes jornades.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *