FIRA SANT JOAN 2012

Ja falta poc per la Fira de Sant Joan i Sant Pere, i el Club Escacs Alberic està preparant els esdeveniments que normalment organitza tots els anys per estes dates. El torneig rellamp individual, obrirà a tots els aficionats dels escacs d’Alberic, l’oportunitat de jugar unes partides a ritme tan ràpid, que a vegades no calfen ni la cadira. El dia 16 de juny a les 4 i mitja de la vesprada donarà començament en la Llar dels Jubilats d’Alberic.

El dissabte següent, vespra del dia de Sant Joan, s’organitza el torneig infantil, on es podrà vore l’evolució dels xiquets de l’escola en els escacs, un esport molt recomanable per millorar la memòria. També serà a la llar dels jubilats d’Alberic, i també a les 4 i mitja de la vesprada, així, tan en un torneig com l’altre, aquell que s’arrime per gaudir dels escacs, podrà anar a altres esdeveniments que es celebren aquest dia.

Per últim, queda el dia 30 de juny, que es disputarà el tradicional torneig per equips. Un dia que els nostres jugadors disputen contra les formacions d’altres clubs convidats i qualsevol aficionat del poble, pot vore que els nostres no tenen res de por a enfrontar-se a la resta. Serà també a les 4 i mitja de la vesprada, però el lloc triat per jugar és, El Centre Social de l’urbanització San Cristòfol, on les vistes que hi ha de la muntanya són molt bones, i crec que anirà bé eixir de la normalitat de jugar en el poble.

I tot el que estic dient, qualsevol del poble podrà reconèixer als jugadors del club, perquè són tots del poble, no ens gastem els diners en fitxar a desconeguts, que encara que fan pujar el nivell de l’equip, no ens reporta la satisfacció de pasar una bona estona davant el tauler. I si algun dia es realitza l’adquisició d’algun reforç per l’equip, sempre es farà mirant aquest premisa.

 

Esper

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *