XIX TORNEIG INFANTIL FIRA D’ALBERIC

Una nova edició d’aquest torneig a Alberic, amb la novetat que s’ha fet amb invitacions de participants d’altres clubs, que normalment disputen el torneig per equips.

Començava el torneig amb 28 xiquets i, encara que per guanyar el torneig, segons la llista inicial, no hi havia molts candidats, per la resta de premis ja es pensava que anava a estar molt igualat el torneig.

Com sol pasar en tots el tornejos d’estes edats, els moments de conflictes estan a l’ordre del dia, però hi ha que dir, que tots els participants s’han portat d’una forma molt correcta davant totes les dificultats plantejades, -que si has posat el peó ahí, -que jo no l’he deixat ahí, ha sigut en l’altre lloc, -ha tocat una peça i ha jugat una altra, -que no ha apretat el rellotge i ha tornat a jugar, etc… amb un poc de paciència s’ha pogut aclarir totes les situacions, i espere que siga per millorar en el seu joc, perquè igual que protestaven una jugada ilegal, en la segúent partida era ell qui realitzava la mala jugada.

Però anem al torneig, prompte es fa la diferència entre els que volen ocupar lloc en les tres primeres places del torneig i la resta, quedant en solitari Josep Garcia del Club Escacs Benimodo en solitari, i ha demostrat estar prou per davant de la resta, i per això ha guanyat el torneig amb prou solvència.

De la resta, dir que el segon ha sigut el jugador local Vicente Doménech i tercer lloc per Jaume Primo, del Club Escacs Benimodo, i això que encara està com sub 10.

En breu, es farà un repàs de tots els premiats amb més detall, perquè els encarregats de donar els premis, vaen ser dos concejas de l’Ajuntament d’Alberic i la Regina de la Fira de Sant i Sant Pere d’Alberic.

Agrair la participació de tos els jugadors i esper repetir torneig el pròxim any.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *