Segona crònica infantil

Tal i com havia promés, ja estic así una altra vegada per comentar el que va pasar a l’infantil d’Alberic. També, adjuntaré l’enllaç per vore el torneig en internet, qui desitge vore més coses concretes del que va ocòrrer, ahí ho podrà vore.

En les dues primeres rondes, els favorits per quedar per davant no deixaven peu a la sort i guanyaven les seues partides amb prou solvència. No és que guanyaren sobrats, però qui més va a jugar tornejos, té un puntet per davant de la resta. A la tercera ronda, primer enfrontament per vore el guanyador del torneig, Josep davant Vicente, que com és normal (segons el que vaig dir en la primera crònica), Josep guanya la partida i primer obstacle que salva. En una altra partida entre locals, Sergi li guanya a Ian, i la nostra jove promesa José Doménech, perd davant Laura Barberà.

Quarta ronda i nova prova de foc per Josep, davant el seu company de club David Cuesta, es nota el nivell dels jugadors perquè apuren fins el final, però David no por fer més i perd. A la segona taula, es lliura una lluita per vore qui serà el millor local, Sergi Rodriguez o Vicente Doménech, no sé com a pasat, però només vaig vore el final, dos torres de Vicent, per una de Sergi, i pocs peons pel mig. Es posen a lluir-se perquè tots estaven esperant la seua finalització, totes les partides ja s’havien acabat un parell de minuts, però Vicente no troba la manera de guanyar, només quan Sergi li entrega la torre és quan pot guanyar, si no és per això, crec que encara podien estar jugant ixa partida.

Comença la quinta ronda amb una protesta airada de Vicente, que no para de dir-me, -una altra vegada contra Sergi, que acabe de jugar contra ell!!!-, mire la ronda que està exposada i només el veig, rient-me li dic -Mira-ho bé, que qui juga contra Sergi és el teu germà-, -si saps que hi ha un altre que té els mateixos cognoms que tú, t’hauràs de fixar més bé una altra vegada-. I el nostre jove de la pedrera estava jugant a la tercera taula, amb només 7 anys, per davant dels seu germà.

Sisena ronda i una altra prova per Josep davant Sergi, però el nostre jugador tampoc pot amb el de Benimodo, i ja el deixa com virtual guanyador del torneig.Per darrere, qui vol quedar en els millors llocs de la classificació, tampoc baixa el seu nivell i guanyen tots, Vicente, Jaume, Ian, Gerard. La setena ronda, no va tindre molt que dir, perquè les possicions estaven prou clares i els favorits no es deixaren sorprendre. Només Ian va tindre molta sort, perquè el rival, que jugava en els apurs de rellotge no va poder guanyar la partida, i això que portava molta ventatja, però quan s’està en els apurs de temps, qualsevol pot errar.

Desprès, entrega de trofeus als milllors classifcats per part de les autoritats presents, el Concejal d’Esports Bernat Hervàs, el Concejal de Festes Paco Bernal i la Regina de Festes, senyoreta Janet Muñoz Perona, que vaen estar molt pacients esperant la finalització del torneig i comprovaren l’evolució dels xiquets tan menuts davant el tauler. Igualment, agrair la presència de l’alcalde, però que no va poder estar a l’entrega de premis.

Només queda adjuntar el lloc on es pot vore el torneig en chess-results.

http://chess-results.com/tnr76051.aspx?art=2&rd=7&lan=2

I si algú vol vore el torneig, també ho podrà fer amb les fotos que podrà vore en aquest lloc:

https://picasaweb.google.com/xacoma/XIXInfantilSantJoanAlberic?authkey=Gv1sRgCI_dl4rj6t2XzQE

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *