MÉS ESCACS A ALBERIC

Un altre dissabte el Club Escacs Alberic organitza un torneig d’escacs per gaudir una vesprada amb els escacs amb un grup d’amics que compartéixen aquesta afició.

Es va intentar fer un nombrós grup de gent, però pareix que és mala època pels escacs, perquè fins última hora va haver gent que no va poder vindre. Serà perquè al ser un lloc nou, la gent tenia por de perdre’s pel camí? Bé, el cas no es aquest i anem al torneig que sí que ens interessa.

Primera ronda sense sorpreses molt evidents en els resultats de les partides, però en la segona, ja es veu que hi ha un grup que està un pas per davant de la resta, tots els membres de Carcaixent guanyen les seues partides, davant rivals que en teroria (per l’ELO) són més forts, però no és el dia de molts i a la tercera ronda continuen la seua marxa imparable, i el mateix en la quarta ronda.

Pel sistema d’emparellament utilitzat, els que formen un equip no poden jugar entre ells, i només a la quinta ronda hi ha qui pot amb algú d’ells, Antoni Montalvan entaula la seua partida i Gabriel Martínez i Pablo Sampedro perden, només queda amb totes les victòries Enrique Pedrós i Francisco Barbero. I en l’última ronda, estos dos jugadors estan mirant de reull a la resta de partides, perquè si guanyen, el sistema de desempat decidirà el guanyador del torneig. I com pasa en aquest torneig, ningú dels dos perd i el sistema de desempat diu que guanya Enrique, desprès Francisco i tercer Antoni, que es recupera de la partida anterior, tampoc es deixen sorprendre Gabriel i Pablo  que finalitzen en quarta i quinta possició, respectivament.

El principal objetiu que era fomentar als equips participants, va quedar prompte decidit, perquè Carcaixent ho tenia tot clar en la quarta ronda, i la resta va optar només a vore qui quedava segon i tercer. Benifaió va ser el segon del torneig, l’equip d’Alberic B, tercer, que davant un enfrontament directe entre jugadors dels dos equips a l’última ronda, va finalitzar en un empat que li va donar el subcampionat a Benifaió, si el nostre jugados haguera guanyat, aleshores estariem parlant que el subcampionat seria nostre, però no era el nostre dia, la tropa està més pendent de la festa de la nit pasada i la que està per vindre que de jugar. Però tampc és excusa perquè qui va guanyar i va quedar per davant de nosaltres, va fer millor torneig i partides que nosaltres.

A vore si una altra vegada ens tornem a vore jugant als escas. Per vore el torneig vos pase la direcció de chess-results.

http://chess-results.com/tnr76296.aspx?art=0&lan=1

 

I per vore uns quants moments del torneig:

https://picasaweb.google.com/xacoma/TorenigFira2012?authkey=Gv1sRgCPPHmoyb__vBcA

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *