MISLATA 02

Ha començat el torneig de Mislata amb una nova edició que compta aquest any amb dos persones de qualitat jugant el torneig, es tracta de Ramón Iborra i “el narraor”. Sí senyors, hi ha un parell d’atrevits del nostre club a Mislata, a vore què poden fer en aquest dur torneig.

Per una part, a quedar el millor possible i per l’altra part, comprovar els progressos d’enguany a l’escola del club.

Jo, de moment, un punt i mig, hui només he pogut fer taules davant un xiquet, sí un xiquet i prou xicotet, no respeten als majors estos jòvens de hui en dia. Una partida molt igualada que per tractar de guanyar quasi em costa el punt, gràcies als companys del costat, que amablement estaven xarrant desprès de finalitzar la seua partida, i el meu rival estava més pendent del que estaven comentant ells, que de la partida, no ha vist la jugada guanyadora i he forçat les taules.

Pel que respecta a l’altre jugador estrel·la del club, Ramón, dir que la primera partida estava prou nerviós i la va jugar com una partida ràpida, i clar, com ell no està acostumbrat, va perdre. Aquest matí, desprès de dir-li ahir que no tinga pressa a jugar, pareix que ha fet cas i ha jugat molt més millor l’obertura, bé, comença a donar els seus fruïts i aguanta molt més bé. Quan es puga analitzar les partides, no hi ha sala d’anàlisis per tant de jugador, podrem vore si ha millorat realment.

Un altre jugador que es deixa caure per allí, que sol vindre pel club prou, és David Cuesta, que està jugant el tancat de promeses. Primer li han tocat dos jugadors amb més ELO que ell i ha aguantat “el tipo”, a vore ara que juga contra rivals més inferiors què fa.

De la resta del torneig, es prompte per comentar coses, en altres cròniques a vore si recorde de comentar alguna d’ells, que són molts i prou igualats els diferents tornejos, perquè els primers de la llista no estan al capdavant de la classifciació provisional.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *