Social 04

Ja està més de la meitat del torneig jugat i es veu un poc més clara la classificació del torneig. Hui, bones obertures s’han vist per part de tots els jugadors. Un temps de la partida que sempre ens va prou mal perquè no entrenem com cal, molts, pensen que no fa falta entrenar, però cada dia es veu que això pasa factura com qualsevol altre esport.

Només amb un parell de minuts s’han posat els rellotges en marxa, amb el fil musical que hi havia, la vesprada ha sigut ben acompanyada per la fira medieval que ha aguantat l’aigua que ha caigut (no molta) per poder gaudir de la seua festa a la plaça.

La primera partida en finalitzar, ha estat la de Ramón i Alberto. El nostre company, ha oblidat que amb la Siciliana tancada, el blanc deu esperar un poc més per atacar, i li ha costat la qualitat. Per si fóra poc, s’ha deixat doblar un peó, i ha obert el joc perquè així, les torres d’Alberto jugàren millor, què bon cor que té aquest xicot!!!! Bé, com està aprenent, espere que ho tinga en compte per altres vegades i ja veu que, quan té un rival superior amb ventatja material, no es complica molt la partida i ho soluciona llevant-li peces al rival, perquè així, els deixa sense contrajoc.

Desprès, Vicent i Sergi han finalitzat, si bé ha sigut prou avanzada la vesprada quan ha pogut solucionar la partida Vicent. El nostre valor de la pedrera, pareix que el refredat no la deixat aguantar tota la partida concentrat, perquè quan es porta un parell d’hores, si no estàs bé, la concentració no és la mateixa i jugades que poden ser simples, et costen la partida. Quan s’ha vist amb una peça de Vicent pel seu territori, s’ha posat nerviós i ho ha perdut tot en poques jugades.

I l’última en finalitzar, era d’esperar, la partida del “narraor” i Paco, els dos primers classificats de l’última edició. Obertura prou mala per la meua part, que Paco ha sabut eixir millor i la seua possició era molt bona. Però una vegada he pogut amagar el rei, pareix que s’ha preocupat més de voler canviar peces que de millorar les seues possibilitats. Poc a poc, la partida estava encaminada a taules, perquè si ú tenia probabilitat d’avançar per un costat, l’altre ho tenia prou controlat i es quedaven tots sense poder traure res en clar. Però una vegada s’arriba al moment que el temps és poc per traure la millor jugada, ha errat Paco i la peça que ha volat!! Sense res que poder fer amb el joc, ha abandonat i quede en solitari al capdavant de la classificació.

La propera ronda, dos partides molt bones que van encaminades a decidir la classificació final, vore si són tan bones com es pot esperar dels jugadors que s’enfronten.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *