SOPAR DE NADAL

Bé, ja estic una altra volta per ací per dir un poc el que hi ha, i així, qui no s’apunta als esdeveniments que organitzem, pot fer-se una idea per la pròxima vegada, a vore si perd la por i acudix.

Primer comença la vesprada amb un torneig amistós en el club, mentres esperem a qui ha anat a jugar el torneig per equips a Alzira. Un torneig que té un ritme molt ràpid i en poc més de mitja hora finalitzen les 7 rondes que constava el torneig. El guanyador del torneig, no es pot dir, perquè com era un simple torneig amistós, el que més interessava era participar i fer rotgle, apart clar, de pasar una bona estona jugant als escacs.

Però com el personal s’havia quedat amb ganes de jugar, ens posem a jugar el típic “puxa i baixa” per esperar a l’altra penya, i poc a poc, va venint més gent que només volia el sopar, i encara que no volia participar, s’apunta a jugar i quasi ens quedem sense lloc en el club, perquè no s’esperava tanta gent, -Hi ha més gent ara, que quan es juga una ronda de l’interclubs-, deia algú per ahí. Qui havia jugat a Alzira, encara volia jugar més i com estaven més descansats que la resta, els venia millor aquest ritme i aprofitaven el cansanci del personal per acaparar les primeres taules.

Però a la fi, el que esperavem era que fora l’hora per anar a sopar i ens dirigim cap al lloc. Els detalls no es poden dir, perquè així, qui no va vindre haurà d’acudir una altra vegada i s’enterarà de tot el que va pasar, el sopar va estar acompanyat per un soroll de la taula del costat, que em feia recordar quan escoltava parlar als colombaris d’Alberic, menys mal que a última hora es vaen dedicar a cantar.

Com últim moment del sopar, es va fer entrega de la copa al guanyador del pasat torneig Social, que es va encarregar José Ramón de fer els honors i presentar-me, clar, perquè el guanyador vaig ser jo (no podia ser altre).

I ací podeu vore un poc dels detalls:

https://picasaweb.google.com/xacoma/22DeDiciembreDe2012?authkey=Gv1sRgCKa_z47v8LSY0wE

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *