TORNEIG PER EQUIPS TNR

Crònica Alzira (22-12-2012)

 

El passat dissabte 22 de desembre, vam ser convidats pels organitzadors del Torneig d’Escacs TNR, patrocinat pel nou diari digital Tus Noticias de la Ribera en el que participàvem 8 clubs d’escacs de la Ribera: Alzira, Cullera, Carcaixent, Sueca, Montserrat, Benifaió, Benimodo i Alberic.

Ambient festiu i relaxat fins que començaren les partides a un ritme de 5 minuts més 3 segons d’increment.

Per part nostra l’equip estava format per Alfonso Martínez, Francesc Bru, Alberto Bisbal, Vicent Garcia i Vicent Doménech de reserva.

Començàrem el torneig empatant amb Benimodo i Cullera dos encontres igualats, en els que podíem haver guanyat al Benimodo (Alfonso va perdre per il·legal quan ja anava a coronar peó) i haver perdut amb el Cullera que portava molt bon equip. Francesc Bru va guanyar les seues dos partides i Alberto i Vicent una cadascú.

Després perdíem amb el Carcaixent i el Sueca per 3-1 els dos encontres en els que Francesc Bru va puntuar a les dos partides i es tornaren a escapar posicions molt bones.

A la cinquena ronda donàrem la sorpresa en guanyar per 3-1 a l’Alzira, guanyaren Alfonso i Vicent Doménech, en una espectacular partida que es va decidir en poques jugades i feren taules Vicent Garcia i Francesc Bru.

A la sisena tornàvem a perdre davant el Montserrat on podríem haver fet millor resultat, una altra vegada Francesc Bru va ser qui guanyà la seua partida.

La darrera ronda ens enfrontava davant el cuer Benifaió i anàvem en sisé lloc, així que necessitàvem guanyar per arribar al cinqué lloc. Aconseguirem guanyar per 2.5-1.5 després de les victòries d’Alfonso i Francesc i les taules de Vicent Garcia que ens asseguraven la victòria a l’encontre per la mínima.

Els resultats particulars foren Alfonso 2 punts de 7 partides, Francesc 6.5 punts de 7 partides amb una impressionant i  destacada actuació, Alberto 1 punt de 6 partides, Vicent Garcia 2 punts de 5 partides i Vicent Doménech 1 punt de 3 partides i amb la seua aportació moral.

A la fi aconseguírem el cinqué lloc en un difícil torneig, finalitzà l’acte amb una foto amb tots els jugadors que és per a emmarcar i amb l’entrega dels trofeus als tres primers per part del patrocinador. El torneig va ser guanyat per l’equip de Carcaixent amb un punt i mig d’avantatge quedant segon Sueca, tercer l’Alzira, quart Cullera, cinqué Alberic, sisé Montserrat, seté Benimodo i octau el Benifaió.

Molt bon torneig per a repetir l’any que ve.

Podeu vore les fotos en la pàgina del patrocinador on eixim nosaltres i els nostres rivals. Hi han fotos dels encontres nostres contra Montserrat (foto 9) i Cullera (fotos 2 i 5) i de la meua rival a la segona Ronda Maria de los Santos de Cullera (foto 7) a la nostra partida que quasi em guanyà i em va fer patir molt.

Francesc Bru, Alberic 26-12-12

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *