TORNEIG PER EQUIPS; BENIFAIÓ

El dissabte es va disputar un torneig per equips a Benifaió amb caràcter amistós entre uns quans equips de la ribera. Com és normal en el nostre club, sempre estem dispostos a participar en qualsevol torneig que es presente i siga per equips, encara que aquesta vegada, un parell de nosaltres no em pogut anar a jugar un individual, però la qüestió és jugar als escacs, i prou.

Per acabar d’ultimar l’equip, a última hora una baixa feia que el whassapp funcionara a tope per tal de trobar un sustitut, i mira per on, va contestar afirmativament un que ara té més temps lliure, ja que s’ha casat fa poc (això voldrà dir …..???) i estava per Alberic ociós.

Vesprada prou bona i com es jugava a l’ombra i el vent bufava un poc, s’estava de “…..” mare allí gaudint dels escacs amb bons jugadors i companys d’aquest esport. L’ambient, normal, rialles per tot arreu i xarradeta amb els altres jugadors, esperant a que Jesús arreglara el quadre, sense deixar de fer-li la “punyeta” un poc per vore si errava i ens feia la vesprada millor, però no va poder ser, es va intentar unes quantes vegades i no va fer res mal, per tant, a començar el torneig.

A meitat del torneig, es va vore clar que els equips amb opció a guanyar eren els de Sueca i Carcaixent, i la resta molts igualats en els seus encontres per intentar seguir-los. Com es puntuava per encontre guanyat, l’equip de Carcaixent va quedar Campió amb 47 victòries i un empat, davant el Sueca, que va ser segon, amb més punts per partides, però un empat amb un altre equip li fa quedar segon. Tercer classificat l’equip de Monserrat, el més jove de tots els equips amb molta diferència d’edat. Quarts classificats Alzira, per millor desempat que nosaltres (Alberic), encara que l’encontre particular va anar a parar a nosaltres, el mal començament del torneig ens va fer quedar tan endarrerits, i en últim lloc, l’equip de Benifaió, amb un equip de circumstàncies.

El més important de tot, més partides jugades amb els companys de la ribera per tal de moure els escacs per on siga. Ja estic esperant un altre torneig per equips per vore si es pot fer millor que en aquest torneig.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *