XLVI Memorial Eduardo Rubio

Una nova edició d’aquest torneig que organitza el Club Escacs Carcaixent i compta amb la presència de sis equips per disputar-se la victòria del torneig.

Prompte es veu la diferència entre alguns equips, que en cada ronda van posant terra pel mig i no es deixen sorprendre molt. Encara que a la segona ronda, l’enfrontament entre ells els ha frenat un poc, però l’equip de Benimodo venia preparat per guanyar el torneig i no es deixa sorprendre per l’equip de Carcaixent. La resta del torneig, han estat mirant els resultats de cada rival, per vore si hi havia posibilitat de remuntada, però no ha pogut ser i el Benimodo ha quedat campió, segon el primer equip de Carcaixent i tercer l’equip de Benigànim, per millor desempat que el Xàtiva.

Per la nostra part, els integrants de l’equip han fet tot el que es podia fer davant els seus rivals, però hi havia molta diferència de nivell en dos taulers nostres que encara estan aprenent i no han pogut estrenar-se en el torneig, però tot arribarà i el seu entrenament no tardarà a notar-se en estes partides.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *