PRIMERA RONDA

Primera jornada del provincial per equips y primeres victories per als nostres equips. El primer equip, davant el Cullera y el segond equip, davant els “novatos”, de Masalavés.

 

Per part dels integrants, del primer equip, com encara estàn prop, les festes dels Reis d’Orient, Sergi i Paco, obtenen premi a les seues plegaries i els rivals, es donen una peça. Manolo, peó a peó, també aconseguix la victoria. Vicent i Ximo, no tenen paciencia, per esperar l’errada dels rivals i empaten les seues partides. Javi i Alfonso, cauen davant els seus rivals i donen pas, a Santi, per que remate la faena.

 

Com es tracta de l’últim en acabar la seua partida, vol anar poc a poc, per que admirem el seu joc, pero el seu rival, no està per colaborar en el circ i li regala un peça, el final estaba prou clar, pero es tenía que treballar molt.

 

Per part del segond equip, la seua victoria davant el Masalavés, no comentaré molt més, a la espera de la crónica, per part de un dels integrants.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a PRIMERA RONDA

  1. ximo diu:

    Paciència diu…Acabe 10 minuts abans que Santi i faig taules per ordre del capità( i també perquè havia de berenar abans d’anar a treballar…xD).

  2. Santi diu:

    Yeee capità. Quan em dona la peça està a 2 jugades d’entregar-la o el meu peo es imparable. No cal treballar tant el final com diu el gran capità. Quan force el canvi de dames el rival no es pot moure. El final era molt simple. Vaig acabar l’ultim no perque m’agrade exhibir-me sino perque amb el meu entrenament perfectement podria haver sigut jo el que donara la peça. Millor poc a poc que fer el ridicul.
    He de dir que em vaig preparar un poc contra el rival d’Alfonso pero en lloc d’això el rival d’Alfonso va preferir la revenja contra el nostre flamant segon tauler que va rebutjar les taules i tirar-se a lo kamikaze.

  3. Santi diu:

    Per cert, Sergi no ha pogut evitar ser el mes rapid. No vaig vore el regal pero m’han dit que en 16 jugades. El rata no perdona…

  4. PACO diu:

    Com encara estem eixint deles vacances nadalenques, els amics de Cullera ens han fet un regalet, han sigut molt amables i per aixó ens han regalat unes peçes per a que ens quedem contents. Hi ha que donar-los les gràcies.
    Tots els rivals no faran igual.

  5. Santi diu:

    Això de que el “teu comentari està a la espera de moderació” es una merda. La censura en este club ha sigut molt dura amb tots meny amb la policia eh Paco?
    Jo faig el comentari a les 3:38 y Paco a les 10:26 i penjeu el seu. Sempre han hagut classes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *