XXXII RELLAMP FIRA SANT JOAN

Una altra edició d’aquest torneig tan tradicional en el nostre club i en el nostre poble, que reunix als millors jugadors d’Alberic que volen demostrar la seua valia en els escacs a ritme rellamp, sense por a les errades que es puguen produir, ni als comentaris que puguen vindre desprès.

Comença el torneig amb la presentació (per part de Ximo) de les noves samarretes del club. El verd xilló de l’altra equipació no li agradava molt, i ara ha triat roig. Amb ganes de vore si ens dóna més sort, tots a posar-se-la i vore com ens queda, com sempre, a uns millor que a altres, però no hi ha que tindre mirament de res i lluir-la amb gràcia, que és del nostre club.

I ara al torneig. El respresentant de l’àrea de competició, va optar per fer un torneig de lliga, així, es jugava tots contra tots i quan més partides millor. No tenia moltes coses preparades perquè va haver de fer-ho allí en un moment, i com últimament està un poc tardó, no es va poder començar a l’hora estipulada, però menys mal que vaen ser pocs minuts, encara que ell posava l’excusa que volia esperar a Ramon que arribava tard.

Comencen les partides i el silenci es fa evident, la tensió i les ganes de jugar bé es noten en l’ambient, quasi tots volen donar-ho tot en aquest torneig per quedar el més endavant posible, encara que hi ha un parell de jugadors que estan per damunt de la resta, no li lleva cap emoció a cada ronda ni a cada partida.

Per acabar d’arreglar-ho tot, el responsable de l’àrea de competició va fer que en l’última ronda l’enfrontament directe entre els dos primers de la classificació provisional decidira el campió del torneig. I es va notar que hi havia molt en joc, perquè va ser l’última partida en finalitzar, però a la fi, tantes coses va arreglar, que es va emportar el primer premi del torneig.

Qui desitge saber més del torneig, pot vore la classificació, resultats i les diferents rondes en la següent direcció de chess-results:

http://chess-results.com/tnr138114.aspx?lan=2

Com no tinc fotos de l’entrega de trofeus, no puc posar-ne cap, però adjunte una que demostra la implicació dels jugadors en la taula.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *