TERCERA RONDA

 

Nova jornada d’escacs per als nostres equips, amb sort diferent per a cada equip.

Per lo que li toca al segon equip, viatje a Benimodo, per enfrontarse a un equip, format per xiquets, que no han donat cap sorpresa als nostres jugadors. Guanyant per un contundent 0-4, els ha fet pasar una bona vesprada, disfrutant dels escacs y recuperant la forma, per encarar els compromisos mes forts, amb una millor cara.

 

El primer equip, que estaba líder en la classificació provisional, per poc, s’enfrontaba al sempre difícil Benifaió, que continua amb les mateixes cares, de molts anys i com els enfrontaments, entre nosaltres son molt habituals, son vells coneguts i rivals forts.

 

No ha pogut ser ésta vegada i la derrota per la mínima ( 3,5-4,5), ens ha tornat als llocs habituals del nostre equip. Esperem que la propera setmana, recupere el equip, la senda de la victoria i no decaiga la moral, per éste revés, casi esperat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TERCERA RONDA

  1. Santi diu:

    Enhorabona al segon equip que jugaba amb un crack de primer tauler (i pel que veig del 2 al 4 tambe han segut uns cracks). Lo de crack es perque no juga en 2 anys i s’estrena a lo gran contra els xiquets. Hi ha qui se creix per lo de l’estatura. En fi, res que objectar a la victoria contundent del segon equip.

    En quant al primer equip hi ha que veure la poca vergonya que tenim. Fa dos anys els arrasem, l’any passat els empatem i enguany hem seguit amb la nostra tonica descendent i hem perdut. Som tan transparents? Ara note a faltar a alguns membres de l’equip que enguany ens han faltat.
    Anim a tots que estem començant.

    Respecte al comentari del capità del reves “casi esperat”, jo esperava alguna cosa mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *