DISSABTE PASSAT

El passat dissabte, dia 31 de gener, el primer equip d’Alberic, s’enfrontaba al Ateneo Pablo Iglesias B, d’Elx. Els rivals, es feren un poc de rogar, per entrar en acció, tardaren un quart d’hora en arribar, desprès de l’hora d’inici oficial.

Mentres, els nostres jugadors, disfrutaben de les partides, que el segon equip ens brindaba. Amb la tranquilitat, que dona, les victories anteriors i els resultats dels nostres rivals, per deixar al club, un any mes en la categoria.

Una volta començades les partides, com diu el pàrraf anterior, la victoria deu ser del nostre costat i intentarem, que siga lo més forta possible. No nià que descuidarse, davant el rival, per que hasta que les partides, no finalitzen, no es pot cantar victoria.

Prompte (per dir el temps, pero no sé cuant), els resultats que van produiense, es donen casi la victoria. Amb unes taules forçades, en el quint tauler i el sext, que guanya, ya es nostra la victoria, ara quedar esperar, que el del séptim tauler, pose punt i final al dia, amb una victoria.

 

Resultat de 6-2 al final, que ens dona la segona posició, en la classificació provisional del grup. Empatats amb el Carcaixent, pero com, en fet mes punts per taulers, estem davant d’ells.

 

GAUDEMUS IGITU IUVENES DUM SUMUS.

 

SURSUM CORDA i a vore si repetim actuació, éste dissabte, davant el Carcaixent, rival directe en la classificació i rival amistós, per la llarga llista d’enfrontaments que em tingut, al llarg de tots els anys.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a DISSABTE PASSAT

  1. Santi diu:

    Es “Gaudeamus Igitur” presi!
    Ja pareix el iaio pirata dels tebeos d’Asterix que solta estes parrafades quan el barco pirata s’afona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *