SEXTA RONDA

Un altre dia, els equips d’Alberic, donen bona mostra del seu joc, als rivals que pasen per davant. També es deu dir, que aquesta setmana, els dos rivals que teniem davant, eren els dos últims classificats, de cada grup.

 

El primer equip, ha donat compte ràpid dels seus rivals, amb un contundent 7-1, pero que, al poc de començar les partides, la diferencia de nivell, era evident en molts taulers. En poc mes d’una hora, tres partides eren favorables als nostres. Pero, com no es deu de confiar, per molt que el rival siga el últim, altres dos partides més, han costat prou més d’aconseguir la victoria.

 

Bon exemple de lo exposat anteriorment, es el més regular tauler(hasta ésta jornada), del equip. Portant una marxa continua, de tot victories, ha sigut el únic que ha perdut, la confiança de estar en ixa bona seguida, li ha donat massa euforia i no ha estat atent a la partida.

 

Cuant el resultat era de 5-1, em tornat a esperar una bona estona, per poder vore la victoria de uno de nosaltres, i la última partida en finalitzar, que es presentaba molt llarga, per el final molt igualat, el rival ha comés una errada i en unes jugades ràpides, el nostre jugador local, ha donat compte d’ell. No molt mes que dir, per que la diferencia en la classificació, ha estat demostrada en els taulers i com sol pasar en molts equips, la falta de continuitat, de jugadors cada setmana, fa que els equips, no presenten lo millor posible.

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SEXTA RONDA

  1. Alberto diu:

    Volía deixar constància del bon paper dels nostres xics als jocs esportius. Menció especial a Jose Ramón amb la segona posició en la classificació final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *