JOCS ESPORTIUS

El passat dissabte, dia dels enamorats (no recorde la data exacta), per el matí, els nostres pupils tenien una segon cita, en Alzira. eren les últimes rondes de una altra edició dels Jocs Esportius.

Un bon grup de xiquets, que tenen les ilusions intactes, desitjaben pasar a la següent fase, a disputar en Xátiva, el próxim 28 de març. Els que més probabilitats tenien, eren els “veterans”, José Ramón i José Luis, els altres 3, debíen lluitar molt per classificarse, com porten poc de temps , a nivell competitiu, es posen a tremolar i no recorden res de lo aprés en l’escola d’escacs.

Partides amb molt cambis, en la iniciativa, que es, la tónica de éstos tornejos, pero que ajuden a formar bons jugadors, i els nostres no estàn exents, per que també els pasa a ells.

Lo millor, es un matí passat, jugant als escacs, fent camaraderia i ganes de tornar un altre any. La anécdota de la jornada, va ser protagonitzada, per el ordinador del club organitzador, que en la segona ronda, va dir prou i no es va posar en marxa. Per sort, el incansable Jesús, va anar a per el seu portátil i tot solucionat.

Com resultat final, lo dit anteriorment, José Ramón i José Luis, classificats per a la fase de Xátiva i els altres, a esperar un altre any, ya tenen temps de prepararse.

Acabaré felicitant a José Ramón, per que va quedar en segona posició del torneig i no està empatat en ningú, en els punts.

Jocs Esportius

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *