DUELO EN CABEZA

Aquesta setmana, els dos primers classificats es medien les forçes. Per una part el Sueca, i per l’altra nosaltres. Ya erem sabedors, de que es tractaba de un bon equip, pero casi em estat a punt de donar la sorpresa.

 

La victoria ajustada per la mínima (4,5-3,5), es una bona mostra de lo que ha passat. Les coses no començaben bé, per que les primeres victories eren de la part d’ells i la igualtat, era lo mes dominant en les altres partides.

 

Pero, com no es pot cantar victoria antes de temps, tornaba la igualtat al marcaor, amb dos victories nostres. Les restants partides que faltaben per acabar, no tenien un dominant clar, en dos d’elles, els nostres amb un peó de ventaja, no podien fer-la patent i al final empat dels dos.

 

En un altra, molt bon atac, pero com el rival també compta, les seues opcions de contrarrestar totes les opcions del nostre jugador, les ha fet valdre i un altre empat. Nomès faltaba uno i amb la partida igualada, una simple perdua de un peó en el final, ha decantat el encontre per el Sueca.

 

Teniem davant al millor equip del grup i el resultat del encontre, i les partides jugades, ens dona bona mostra del bon nivell que, el Club Escacs Alberic ha mostrat en aquest any, espere que continue altres anys també.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *