JOCS ESPORTIUS 2ª FASE

Xátiva, 28 de març a les 10 del matí, era l’hora de comenzar el torneig, pero com es normal tardar en comenzar, fins les 10:30 h no començà la disputa del torneig. Faltant 5 minuts per l’hora de comenzar, els rellotjes i el ordinador, eren lo que faltaba i estes dos coses, no es posen en 2 minuts. El percanç patit per l’arbit principal (que va ser prou mal), ya era cuant es cumplia l’hora oficial de començament del torneig.

Estem tots, molt mal acostumbrats a patir retards en l’hora d’inici dels tornejos, si desitjem que ens agafen en serio, els primers a tindre serietat tingem que ser nosaltres. Si anem a vore com juga als escacs un alumne o un fill, anem allí a respetar les normes, no a parlar tot el temps de altres temes, pasant olímpicament de lo que pase en la sala de joc. Durant la primera ronda, les conversacions eren continues i no d’escacs. Si els àrbits diuen, -que els jugadors cuant acaben la partida, abandonen la sala-, els monitors, si miren que no fan cas els seus alumnes, deuríen de colaborar amb els àrbits i dir als seus alumnes, que abandonen la sala, i no quedarse allí amb ells, xarrant com si no pasarà res.

 

Per lo que dona la competició, bones partides en els sub-16, que aguantaben quasi totes fins el final. De les partides dels sub-14, no vaig estar molt atent, ya que els que yo portaba, no jugaben entre ells. Pero es molt prompte per dir un pronóstic clar, son 3 rondes i tot està per decidir.

 

Els jugadors del Club Escacs Alberic, José Ramón amb 2 punts el millor, només va sucumbir en la tercera ronda, per part de José Luis, només 1 punt, i a donar tot lo millor en les rondes que falten. 

 

Per part de l’organització local, el Club la Primitiva de Xátiva, continua oferint un detall als juagdors participants, un entrepà i aigua, que sempre es d’agrair i esperem que no finalitze así.

 

Acabe la crónica del dia, desitjant als nostres jugadors, millor sort en les rondes que queden i al senyor Valentín, que es recupere prompte del percanç patit.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a JOCS ESPORTIUS 2ª FASE

  1. Jose Ramon diu:

    Que tremolen!

  2. Alfonso diu:

    Que fa fred?

  3. Ximo diu:

    Deu ser el fred,perquè d’altra cosa serà dificil tremolar…xD

  4. Jose Ramon diu:

    juas, vos tindre que callar la boca a vosatros dos ehh! mira que…no tindre confiança ni en els membres del propi club! ayy redeu…

  5. Ximo diu:

    Confiança 0…però la esperança mai es perd, no??jaja. Vinga,sort als 2

  6. Alfonso diu:

    Ara vols “Con Fianza”???

    que estàs a la presó i hem de pagar fiança???

    jajajaja

    Va, que segur que estic segur que si entrenares faries més punts: entrena!!!

  7. Alfonso diu:

    que mal escric ostis!!!

    Tot el dia en xiquets de la ESO du aquestes coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *