XXVII JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Una altra competició per als nostres valors de la Comunitat Valenciana. Després de dos fases en les diferents provincies, aplegen els 6 millors jugadors cadets i infantils, a una final en la que el ritme de joc, es diferent a les fases anteriors.

 

Els primers de la llista inicial, no han cumplit el pronóstic i no han guanyat els tornejos respectius. Bona mostra, de que no es deuen fiar, dels que els  van xafant els talons, per que si no es el següent de la llista, els que es pasa, es el que va després. Per part dels infantils, Paco Montoliu campió del torneig, en solitari, després un altre Paco, aquest de cognom Rubio, que va progresant cada mes i el tercer del podium, Pablo Cruz. Per la part femenina, Irene Nicolás Campiona i 4ª en la classificació final.

 

Els cadets, també tenen un Campió nou, Albert Márquez de Cocentaina i segon Bernardino García, tercer ha quedat Fernando Silva. Per part de les fémines, Lidia Remoli ha sigut la única que ha cumplit el pronóstic i ha quedat Campiona, pero con la seua homónima dels infantils, ha quedat en el mateix lloc que ella, es a dir quarta en la classificació final.

 

Felicitar a tots el participants per la seua entrega i esforç en millorar en aquest esport dels escacs.

  I com es pot veure clarament en aquesta crònica, les paraules que descriuen lo que ha passat, son propies i no son copiades d’altres llocs, per acabar prompte la faena i anar lluint-se amb comentaris d’altres persones, classificant-les com a seues, per que no diuen la font (crec que el nom correcte per asó, es PLAGIAR).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *